hoi..nak exam dah wehh…..

haha. nak exam dah. tapi aku still ntah. macam xd input je. seryes. atleast bia la ada 1 chpter yang boleh master. tapi lgsung tak. huhu.aku mgharapkan apa ek…..sudah2 la tu. study pon x kemana, nak mgharapa bnda besar2 blaku.oh tidak. adakah aku telah kufur nikmat dan rezeki ini.oh tidak.  yela, mana tak nye, aku dapat duit 6*****won setiap bulan, tapi apa yang aku buat dengan duit tuh?  yelah, mungkin separuh daripadanya aku manfaatkan dengan ‘ALHAMDULILLAH’  tapi banyak jugak yang aku telah sia-siakan.  nih, katil sedap2, makan kat dewan makan bawah sedap2, heater yang hangat yang sedap2, meja, intenet, letrik yang sedap2 nih, semuanya yang berharga nak dekat 2 juta lebih satu sem ni bukan aku yang bayar, sapa yang bayar? sapa yang tahu dia jawab lah. tapi aku x manfaatkan nya. arghhh tidakk..aku tidak mahu menjadi orang yang menzalmi diri sendiri bahkan menzalimi orang lain. kerana apa? kerana telah mensia2kan rezeki dan nikmat ini. astagfirullah.  MALAYSIA anta aku p sini untuk kembali nnt menerokai sesuatu yang baru. aku harus dan harus untuk biar menjadi seorang yang menggunakan manfaat yang ada dengan sebaik mungkin. kawan yang duk semeja sebelah aku ni ——->, tolong2 lah nasihat kan ak selalu ye. sama2 kita menasihati.

aku pun, pernah bayangkan kalo2 aku belajar atas tajaan daripada FAtherMAther, adakah aku akan seperti ini??? ntah la, sapa yang dia skang blaja atas tajaan mak ayah dia? jawablah. nak tahu cmne rasanya.. heheheeee….

kat sini la aku akan teruskan belaja aku lagi 3 tahun ni. pas grad nak wat master??? kalo smpai phd mau berapa tahun aku duk kat univ ni. huhahauhauahauaa. mengadap jela bangunan ni…(bajet je nak wat smpai phd,belaja ntah kemana, hehe[mulakan dengan angan2 dan rancangan terlebih dahulu]hehehe)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: